About LOVD

OVER LOVD

sinds 2021

 Op 9 juni 2021 is ons avontuur van start gegaan. Na 2 jaar plannen en bouwen was het zover, wijnbar LOVD zag het levenslicht. Met een interieur dat na meerdere bezoeken nog voor verwondering blijft zorgen geven wij een unieke belevenis bij een bezoek aan onze zaak. Genieten in een zeteltje op onze mezzanine met zich op de markt, lekker luieren in onze loungebanken op ons overdekt en verwarmd terras aan de achterzijde (toegang via onze zaak) of achteroverleunen met zicht op onze indrukwekkende bar? Het is allemaal mogelijk! 

"LOVD"

Een tweede geliefde (“loved“) thuis bieden in een warm industrieel kader (“loft“).

 

ONZE FOCUS

Voor de kleine en grote honger bieden wij meerdere heerlijke tapas aan in een eigen jasje. Een hapje consumeren is weliswaar niet noodzakelijk, wij zijn nog steeds een drinkgelegenheid die de mogelijkheid biedt voor een hapje. Onze focus ligt op wijn, met een 20-tal wijnen die je per glas kan bestellen en nog een uitgebreide wijnkaart per fles, maar lust je geen wijn dan zal je bij ons zeker ook aan je trekken komen. Wij voorzien een mooie selectie aan aperitieven, bieren, fris en warm, mocktails & cocktails, …

VRIJE TOEGANG

Zolang iedereen zich thuis kan voelen en zijn moment van ontspanning kan hebben bij een bezoek van onze zaak. Zo zijn wij twee tevreden eigenaars. Dus spring gerust binnen, wij hebben altijd vrije toegang en werken beperkt met reservaties. Met onze 100-tal zitplaatsen binnen en op het terras ben je vaak zeker van een plaatsje.

Arne, Jonas & team LOVD